Jura A- D- E- serie

A serie

De elegante A-serie bekoort koffieliefhebbers met de meest uiteenlopende koffie specialiteiten, unieke koffiekwaliteit, intuïtieve bediening, geringe benodigde ruimte en perfecte hygiëne. Met zijn markante, strakke en heldere lijnen is het apparaat een echte must have voor designliefhebbers. Het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte specialiteiten een maximaal aroma. 

D serie

Innovaties op topniveau maken het mogenlijk dat de D6 maar liefst 6 koffiespecialiteiten op barista-niveau kan bereiden. In de AromaG2 molen zijn de snijhoeken geperfectioneerd zodat de molen de verse koffiebonen snel en behoedzaam en in de juiste maalgraad maalt. Het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractie tijd bij korte specialiteiten zodat ook bij espresso en ristretto de aroma's tot volledige ontplooiing komen.

 

E serie

De inovatieve technologieën die in de JURA E-serie worden gebruikt, garanderen een werkelijk voortreffelijke koffie-ervaring. het extractieproces voor espresso en ristretti is 100% geperfectioneerd. Een topinnovatie, het Pulse Extraction Process (P.E.P.®), optimaliseert de extractietijd en staat garant voor het beste aroma voor "korte" koffiespecialiteiten.


Jura Accesoires