Jura S- J- Z serie

S serie

Kenmerkend voor de nieuwe S-serie zijn de vele mogenlijkheden en het compacte, harmonieuze design. Het bedienins comfort kent zijn weerga niet. Een lichte aanraking van het 4,3 inch hoge-resolutie touchscreen kleurendisplay is voldoende om een van de 15 koffiespecialiteiten in het kopje te laten stromen. Grafische symbolen en moderne animaties op de display maken de bediening eenvoudiger dan ooit tevoren.

 

J serie

De J-serie van JURA maakt op het eerste gezicht direct al indruk vanwege zijn duidelijke, eenvoudige en symmetrische lijnen. Het ontwerp is inmiddels bekroond met een hele reeks prestigieuze, internationale designprijzen. In de nieuwste uitvoering van de zeer succesvolle lijn, accentueren de Rotary Switch in Blue Crystal Design, het glazen kopjesplateau en de verchroomde koffie-uitloop het hermonieuze allround-ontwerp. 

Z serie

De modernste technieken zorgen ervoor dat het hele scala aan koffiespecialiteiten met één druk op de knop wordt bereid. Alle bedieningselementen bevinden zich aan de voorzijde van de machine. Uitgerust met de Smart Connect, kan de machine ook worden bediend via een gratis app van Jura. 

 

Jura Accesoires