Perfect Moose

Who’s GREG

Perfect Moose Greg is een melk-opschuimer die je kunt verbinden met je espresso machine.

Verbind Moose Greg met je espressomachine en ze zullen hun boiler delen om het perfecte melkschuim te maken die jij wilt. Kies je voor een traditionele cappuccino of wil je ‘Latte Art’, beide opties zijn perfect mogelijk.

Is jouw espressomachine hiervoor geschikt? Om een constante kwaliteit te garanderen, heeft Greg een halfautomatische espressomachine nodig met een aparte stoomketel (of multi-boiler-technologie) die een constante druk produceert tussen 1,3 en 1,4 bar en een minimaal vermogen van 2400 watt.

 

Who’s JACK

Perfect Moose Jack staat op zichzelf Uitgerust met een externe boiler aan de achterkant, deze losstaande Moose werkt volledig onafhankelijk.

De beste manier om perfecte kwaliteits-schuimen te garanderen is altijd te werken met een koele en schone stoomkan. Hygiëne is ook hierbij van groot belang.

Is de ruimte beperkt, dan is het ook mogelijk  om de externe boiler bij voorbeeld onder het werk blad te plaatsen

Beide perfect moose Jack en Greg zijn beschikbaar in het wit en zwart.

Bij besteling ontvangt u 3 ‘smart’ Moose stoomkannen van 50 cl (een melk-kan, een soja-kan en een mix-kan  voor onder andere cacao producten). ‘Smart’ stoomkannen  kunnen apart besteld worden in de maten 35 cl ,50 cl en 75 cl.

Specificaties:

Afmeting Greg en Jack (BxHxD mm)       : 120x620x350

Afmeting Boiler (BxHxD mm)                    : 120x620x140

 

Perfect Moose is de slimme , automatische melk opschuimer   die de drukke barista overneemt, redt de ongetrainde en geeft uw klanten een echte traktatie waard om voor terug te komen.

 

Ready.

Set.

Zet de slimme kan onder de opschuimer .

Foam.

Doe nu niets ,het recept wordt automatische voor u gemaakt .

Enjoy.

Schenk en verwen uw gasten.


Magie? Gewoon slimme technologie.

Perfect moose werkt altijd in combinatie met een smart stoomkan. De RFID chip aan de onderkant van elke stoomkan bevat alle juiste gegevens  voor de Perfect Moose om te stomen volgens het juiste recept. Automatisch! Geen moelijke menu’s. Geen ruimte voor storingen.

 

Voor meer informatie of een offerte neem vrijblijvend contact met ons op.